Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Інформація про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.12.2021 року № 2852, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2022 року:

на послугу з централізованого водопостачання 34,164 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
на послугу з централізованого водовідведення 23,34 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
Разом 57,504 грн за 1 куб. м (з ПДВ)

Новини

З 22 по 26 травня 2023 року з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення буде проводитись планова дезінфекція міських вуличних, квартальних та магістральних водопровідних мереж з підвищеним вмістом хлору.

«Шановні мешканці м. Умані, керівники підприємств, установ та

організацій, споживачі питної води!

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 05.07.2019 р. Хо 690 «Правила надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення і типових договорів про надання послуг з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення», постанови Кабінету Міністрів України від 21.08.2019 р.

Оголошення про громадське обговорення.

Відповідно до Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, ліцензування діяльності яких здійснюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг затвердженого Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі НКРЕКП), від 14.09.2017 р.

Адміністрація комунального підприємства «Уманьводоканал» повідомляє, що 29-30 травня 2021 року з метою забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення буде проводитись планова дезінфекція міських вуличних, квартальних та магістральних водопровідних мереж з підвищеним вмістом хлору. Одночасно з промивкою водомереж міста просимо абонентів міськводоканалу провести промивку та дезінфекцію внутрішньобудинкових систем, мереж, приладів та накопичувальних ємностей води населення, установ, підприємств та організацій.

Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», згідно Постанови НКРЕКП від 10.03.2016 р.