Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Інформація про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.12.2021 року № 2852, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2022 року:

на послугу з централізованого водопостачання 34,164 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
на послугу з централізованого водовідведення 23,34 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
Разом 57,504 грн за 1 куб. м (з ПДВ)

Новини

«Шановні мешканці м. Умані, керівники підприємств, установ та

організацій, споживачі питної води!

 


   

 

ЗВІТ

Оголошення про відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми КП «Уманьводоканал» на 2020 рік.

Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.09.2017 р. №1131 КП «Уманьводоканал» було розроблено проект Інвестиційної програми на 2020 рік. Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 комунальне підприємство «Уманьводоканал» розміщує матеріали даної Інвестиційної програми для ознайомлення.

Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р.

Заява про екологічні наслідки діяльності

У 2019-2020 рр. планується виконання робіт на каналізаційному напірному колекторі, що перекачує стічні води від каналізаційної насосної станції яка розміщена по провулку Алексейчука (колишньому Чапаєва) до каналізаційних очисних споруд в с. Собківка. Проектом, для виконання даних робіт, передбачено реконструкцію (відновлення) частини каналізаційного напірного колектора до каналізаційних очисних споруд КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради м. Умань Черкаської області.

Оголошення про відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми КП «Уманьводоканал» на 2019 рік (внесення змін)

Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.09.2017 р. №1131 КП «Уманьводоканал» було розроблено проект Інвестиційної програми на 2019 рік.

Інформація про намір зміни тарифів на послуги водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал»

Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30 липня 2012 р. № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», а також згідно Постанови НКРЕКП від 10 березня 2016 р.