Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Інформація про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.12.2021 року № 2852, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2022 року:

на послугу з централізованого водопостачання 34,164 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
на послугу з централізованого водовідведення 23,34 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
Разом 57,504 грн за 1 куб. м (з ПДВ)

Новини

Охорона праці на КП «Уманьводоканал» на гідному рівні

Щорічно згідно Указу Президента України від 18 серпня 2006 року 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. Цього року Всесвітній день охорони праці та Всесвітній день боротьби з дитячою працею припадають на час проведення спільної кампанії з охорони праці молодих працівників та припинення використання дитячої праці. Ці теми і стали головними у поточному році.

Протокол проведення відкритого обговорення «Щодо схвалення проектів постанов про встановлення тарифів на централізоване водопостачання, водовідведення та на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) для КП «Уманьводоканал» на 2018 рік.»

Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866, комунальне підприємство «Уманьводоканал» розміщує протокол:

Відкриваючи водопровідний кран в себе в оселі, більшість уманчан не замислюється яким чином вода потрапляє до них і куди дівається коли кран закрили. Але насправді цей технологічний процес наповнений цілодобовою роботою насосного обладнання, механізмів, щоденною, щогодинною, щосекундною працею багатьох людей, які дбають про те, щоб в будь-який момент часу уманчани мали змогу користуватись благами цивілізації задля свого добробуту.

10 серпня 2017 року до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг були подані заява та розрахункові матеріали для встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, послуги з постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) на 2018 рік.

Шановні абоненти!

Адміністрація КП «Уманьводоканал» повідомляє, що відповідно до Постанов Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 02.11.2017 р. № 1344 та 1343, встановлено нові тарифи:

 

На послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем):

Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866, комунальне підприємство «Уманьводоканал» розміщує протокол:

Оголошення про відкрите обговорення проекту Інвестиційної програми КП «Уманьводоканал» на 2018 рік

Відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.09.2017 р. №1131 КП «Уманьводоканал» було розроблено проект Інвестиційної програми на 2018 рік.

Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866 комунальне підприємство «Уманьводоканал» розміщує матеріали даної Інвестиційної програми для ознайомлення.

Оголошення про відкрите обговорення проекту постанови НКРЕКП «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства «Уманьводоканал» Уманської міської ради на 2017 рік»

На засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, що проводилося у формі відкритого слухання 28 вересня 2017 року, схвалено проект постанови «Про схвалення Інвестиційної програми Комунального підприємства «Уманьводоканал» Уманської міської ради на 2017 рік».

Керуючись Порядком проведення відкритого обговорення проектів рішень НКРЕКП, затвердженим Постановою НКРЕКП від 30.06.2017 р. № 866, комунальне підприємство «Уманьводоканал» розміщує протоколи: