Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Шановні абоненти!

Оновлення нарахувань за послуги проводиться до 5-го числа наступного місяця (Наприклад: Якщо оплата проведена в липні місяці, то відображення її буде після 5 серпня). Також звертаємо Вашу увагу на те, що оплати зараховуються на розрахунковий рахунок підприємства таким чином:

  • Через касу ПриватБанк, POS-термінал, систему интернет-банкінгу (Приват24 тощо.) на наступний день після оплати;

  • Через відділення Укрпошта, термінали самообслуговування та каси інших банків на третій РОБОЧИЙ день після оплати.

В зв’язку з вищезазначеним, рекомендуємо Вам, для зарахування оплат в поточному місяці, виконувати платежі не пізніше 25-го числа поточного місяця.

Також, для абонентів с.Вільхівка та с.Сороківка, які не згодні з показами лічильників станом на 01.06.2021р. необхідно звернутися до КП «КОММУНЕНЕРГО» для отримання довідки за фактично сплачені покази. При наданні даної довідки до КП «Малороганський комунгосп» Вам буде проведений перерахунок.

З повагою,

Керівництво КП «Малороганський комунгосп».

Контакний телефон 057-740-85-20

До уваги, абонентів КП «Малороганський комунгосп»!

До уваги, абонентів КП «Малороганський комунгосп»!

Повідомляємо Вам, що для абонентів КП «Малороганський комунгосп» створено «Комунальний кабінет абонента». Пройшовши реєстрацію на сайті за адресою https://www.abon.com.ua/region/index/25

Вам стануть доступні слідуючи можливості по своїм особовому рахунку:

  • - Перегляд нарахувань
  • - Переглят оплат
  • - Передача показів з приладів обліку централізованного водопостачання
  • - Доступ до новин та інформації, яка стосується комунального підприємства
  • - Звернення в абонентську службу
  • - Он-лайн оплата за комунальні послуги

Для абонентів с.Вільхівка та с.Сороківка реєєстрація буде доступна лише після заключення договору на надання комунальних послуг та оплати першого платежу. Оплату за комунальні послуги можна здійснити такими способами:

  • - Через систему он-лайн банкінгу (Приват24)
  • - Через термінали самообслуговування ПриватБанк та Ibox
  • - Через сплату в касі ПриватБанк
  • - Через термінал оплати (лише банківськими картками та через системи безконтактних платежів) встановленного в приміщенні КП «Малороганський комунгосп» за адресою: с.Мала Рогань,вул.Західна 2Б з 8.00 до 16.00 крім вихідних і святкових днів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що при оплаті через інші банківські установи, через системи он-лайн банкінгу інших банків, через відділення Укрпошта та інших фінансових установ ОБОВ’ЯЗКОВО в призначенні платежу вказувати номер особового рахунку та вид послуги (вода,стоки,квартплата, вивіз сміття) за яку проводиться оплата. Якщо в платежі, який надійшов до підприємства не будуть зазначені вищевказані, ОБОВ’ЯЗКОВІ реквізити, то такий платіж буде зарахований до дохідної частини підприємства як «НЕВИЗНАЧЕНИЙ» без подальшого перерахунку на особовий рахунок абонента.

З повагою,

Адміністрація КП «Малороганський Комунгосп».