Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Інформація про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.12.2021 року № 2852, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2022 року:

на послугу з централізованого водопостачання 34,164 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
на послугу з централізованого водовідведення 23,34 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
Разом 57,504 грн за 1 куб. м (з ПДВ)

Охорона праці на КП «Уманьводоканал» в умовах карантину та під час святкування Дня охорони праці.

Охорона праці на КП «Уманьводоканал» в умовах карантину та під час святкування Дня охорони праці.

Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цьогоріч Україна вкотре долучилася до ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та мала намір провести заходи до Всесвітнього дня охорони праці за тематикою, що присвячена вирішенню проблеми насильства і домагань у сфері праці. Однак запланованому завадила надзвичайна подія – спалах коронавірусної інфекції COVID-19. Цього року Всесвітній день охорони праці проходить під гаслом «Зупинимо пандемію: безпека і здоров’я на роботі можуть врятувати життя». Адже боротьба з пандемією COVID-19 стала ключовою в сьогоднішніх реаліях.

охорона праці

 

В процесі підготовки до відзначення Дня охорони праці на підприємстві основними завданнями у сфері охорони праці в КП «Уманьводоканал» завжди були і залишаються збереження життя, здоров’я і працездатності працівників у період їх трудової діяльності. Адже на підприємстві налічується 250 працівників, 80 з яких працюють в небезпечних і шкідливих умовах праці.

На період карантину та відзначення Дня охорони праці на КП «Уманьводоканал» створено організаційний комітет, який інформує всіх працівників про проведення Дня охорони праці, забезпечує всебічне висвітлення заходів, що відбуваються на підприємстві та відбуватимуться в Україні в рамках Дня охорони праці.

На протидію поширенню інфекції COVID-19 на підприємстві проводяться додаткові заходи для унеможливлення зараження працівників коронавірусною інфекцією: закуплено захисні маски, антисептичні засоби для обробки рук і обробки поверхонь, організовано перевірку температури працівників перед початком робочого дня безконтактним термометром.

«Незважаючи на те, що значна частина населення дотримується рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров’я та залишається вдома, працівники КП «Уманьводоканал» не мають такої змоги. Ми цінуємо здоров’я всіх працівників, які забезпечують подачу якісної води, очистку стічних вод та вживаємо всіх профілактичних та протиепідемічних заходів для убезпечення їх від можливого зараження.

Водночас дякуємо всім абонентам, які у цей складний час продовжують сплачувати за спожиті послуги, адже для нас надзвичайно важливо вчасно розраховуватися за покупну воду, електроенергію, реагенти, забезпечити працівників засобами захисту, які в умовах глобальної пандемії короновірусу продовжують сумлінно виконувати свою роботу», - відзначив директор підприємства Юрій Токарев.