Комунальний кабінет абонента для Android

Зручніше користуватись додатком? Встановіть додаток для Android з Google Play  "Комунальний кабінет абонента"

Важлива інформація

Інформація про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Уманьводоканал» Уманської міської ради

Відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 22.12.2021 року № 2852, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про зміну тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення з 01.01.2022 року:

на послугу з централізованого водопостачання 34,164 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
на послугу з централізованого водовідведення 23,34 грн за 1 куб. м (з ПДВ)
Разом 57,504 грн за 1 куб. м (з ПДВ)

Інформація щодо проведення відкритого обговорення проекту рішення НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових

26.12.2018

Інформація щодо проведення відкритого обговорення проекту рішення НКРЕКП щодо встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) КП "Уманьводоканал"/

Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30 липня 2012 р. № 390 «Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад», а також згідно Постанови НКРЕКП від 10 березня 2016 р. № 302, адміністрація КП «Уманьводоканал» інформує про намір змінити тарифи на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) з коригуванням витрат на заробітну плату, електричну енергію та покупну воду. Очікуване підвищення тарифів згідно з поданими розрахунками в середньому складає до 14 %.

Відкрите обговорення (відкрите слухання), щодо наміру зміни тарифів на послуги комунального підприємства «Уманьводоканал» Уманської міської ради відбудеться 03 січня 2019 року об 11:00 годині в приміщенні актової зали на 3 поверсі адміністративної будівлі, за адресою: вул. М.Залізняка, 16.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, приймаються до 02 січня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: КП «Уманьводоканал» 20300, м. Умань, вул. М.Залізняка, 16, або на електронну адресу: uvdkoffice@ukr.net. Оформлення зауважень та пропозицій здійснюється у нижче наведеній формі. Документи оформлені не належним чином до розгляду прийматись не будуть.

Заявки для участі у відкритому обговоренні питання щодо зміни тарифів приймаються до 02 січня 2019 року у письмовому та/або електронному вигляді за адресою: КП «Уманьводоканал» 20300, м. Умань, вул. М.Залізняка, 16, або на електронну адресу: uvdkoffice@ukr.net.

Форма для зауважень та пропозицій